Artistiek CV
Op een buurtfeest met ruim 1000 mensen, rol als zwerver vervuld. Onder andere via megafoon activiteiten aangekondigd, loterij / rad van fortuin gespeeld en de bezoekers van het buurtfeest geëntertaind.

19 Sep 2009

Als ambtenaar van de burgerlijke stand / Burgemeester op chique bruiloft opgetreden.Er waren 160 gasten aanwezig in Recidence Rhenen. Tijdens het binnenkomen gasten ontvangen met champagne en op de foto laten zetten door de fotograaf. Openingsdans aangekondigd voor het bruidspaar, tevens de gasten verzocht om een boodschap voor het bruidspaar in te spreken. Verder de hele avond mensen vermaakt met een praatje.

09 Sep 2009

Tijdens een receptie ter gelegenheid van de opening van een nieuwe huisartsenpost in Arnhem-Zuid verwelkom ik de gasten als burgemeester.

15 May 2009

Verzorgde ik als foute burgemeester, op z’n Italiaans de opening van een nieuwe website voor de Mille Miglia van garage Fredriks uit Doetinchem.

13 Apr 2009

Samen met sneltekenares Marion van de Wiel op de Love & Marriage Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht gestaan. Jonge stellen enthousiast gemaakt voor sneltekenen op hun bruiloft. Tevens mijn entertainmentaanbod gepromoot. Van clown tot burgemeester. Te denken valt aan kindervermaak tijdens de bruiloft of acteur tijdens de receptie.

07 Mar 2009

samen met 3 andere acteurs de mensen ontvangen op een feest van twee mensen die hun vijftigste verjaardag vierde. Er waren ongeveer 150 gasten aanwezig. Met z’n vieren speelden we ‘de crew van een vliegtuig’, waarbij mijn rol ‘Captain Iglo’ was. De feestgangers kregen een complete body check en werden – na goedbevinden- door ons via een verlichte landingsbaan ‘naar hun feestlocatie getaxied’. 

 

31 Jan 2009

Kerst in de Historische Kelders van Arnhem / Tableau Vivant. Dit keer was ik een zwerver in een tafereel van Charles Dickens.

 

13 Dec 2008

Alteveer/Cranevelt wijkfeest. De wijkvereniging bestaat 35 jaar. De burgemeester van Arnhem, Pauline Krikke, opent het nieuwe wijkcentrum. Ikzelf speel de hele middag ‘de burgemeester van de wijk’ en mag als ‘Paul Krikke’ samen met Pauline de opening doen van het wijkcentrum.

04 Oct 2008

  • In opdracht van de SKAR (grote kinderopvangorganisatie) een clownsact gedaan voor ongeveer 200 kinderen van de BSO in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. De act bestond uit diverse onderdelen: rust, spel met hoepels,ballen en kegels en line dansen.
  • Openingsborrel (voor ongeveer 110 personen) van Vitae Arnhem als opdracht binnen gehaald. Samen met Styl & Events catering, aankleding en entertainment verzorgd. Hierbij ben ik als living statue/acteur aanwezig geweest waarbij ik de mensen verwelkom met een openingsdrankje. Later als de meeste gasten binnen zijn, zorg ik voor lach en vermaak onder de mensen. Dit in combinatie met de bediening.
  • Cursus Clownerie gevolgd bij José Sueters.
  • Tijdens carnavalsdag op de Emmausschool de dag aan elkaar gepraat als gastheer, ’circusdirecteur alias dompteur’.
01 Feb 2008

Rond de kerstdagen ‘Kerst in de Historische Kelders van Arnhem’ gedaan. Tableau Vivant. Twee dagen in Anton Pieck sfeer. Ik speelde een ´gentleman´.

22 Dec 2007

<< Previous ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Next >>