Artistiek CV
Lesgeven als dramadocent bij het Arentheemcollege op locatie Thomas a Kempis. Het gaat om ongeveer 8 lessen voor leerlingen van het Gymnasium+, waarbij het kinderen zijn van klas 1 t/m 3, die als keuzevak drama kiezen.

22 Apr 2010

Deze dag heb ik een Workshop ‘’Oriëntatie op het CliniClownsvak’’ gevolgd bij de Cliniclowns.

17 Apr 2010

Deelgenomen aan een Mindfulness training van 8 cessies. Hier leer je op een accepterende manier om te gaan met alles wat zich aandient in het dagelijks leven. Het is een vorm van aandachttraining. De training leert je “in het hier en nu te zijn”.

14 Apr 2010

Op de Humordag van het Arentheemcollege heb ik de openingsact verzorgd voor deze dag. Doormiddel van een warming-up met muziek was het de bedoeling om de lachspieren los te maken.

01 Apr 2010

Lesgeven als dramadocent bij het Arentheemcollege, locatie Middachten.  Het gaat om een groep van ongeveer 20 kinderen van klas 2, die als keuzevak drama kiezen voor een bepaalde periode.

23 Feb 2010

Samen met het trio Lady & Gentlemen een avond verzorgd van Sentimental Journey in de popzaal van de Drufabriek in Ulft. Hierbij verzorgde ik op ludieke wijze de presentatie van de muzikale avond.

22 Jan 2010

Tijdens een Rotary nieuwjaarsborrel in Oosterbeek heb ik een act verzorgd met als thema harmonie, voor het motto van de Rotary voor komend jaar. Tevens de bekendmaking van de inkomend voorzitter, doormiddel van het spel: ‘’Wie is het’’.

09 Jan 2010

Tijdens de winterdagen in het Openlucht Museum heb ik een aantal dagen, eind 2009 opgetreden op het Zaanse Plein als notabele.We hielden per dag twee Tombola’s. Tombola Romana, is een ouderwetse loterij die bedoeld was als een soort armoede bestrijding, een nobele daad van bijvoorbeeld de gemeente of een vereniging.In eerste instantie begaven de assistente en ik ons onder de mensen en deelde we lotjes uit voor de trekking.Daarna stond ik samen met mijn assistente op een podium, met op de achtergrond een ‘’truttig’’ muziekje en hielden we een loterij voor “de armlastigen”.Er waren wereldse prijzen te winnen, van bezemsteel tot zak met aardappelen. Soms in de snijdende kou, was het de bedoeling om het publiek te vermaken en ze op te zwepen voor de loterij en hun eventueel winnende lot te gelden te komen maken.

20 Dec 2009

Tijdens het sprookjesfestival Arnhem in het watermuseum de rol van dronken matroos vervuld, tijdens een sprookjes verhaal.

31 Oct 2009

Spokentocht in de wijk Alteveer/Cranevelt, met als rol griezelclown.

10 Oct 2009

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Next >>